Netwerktoegang voor een apparaat weigeren

Netwerktoegang voor een apparaat weigeren:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Doe een van de volgende acties:
    • Ga naar het blok Smart Home en klik op de knop Bekijken in het gedeelte Smart Home Monitor.
    • Klik in het hoofdvenster van de toepassing op de knop Bekijken in het gedeelte Smart Home Monitor.
    • Klik op de koppeling <network name> die wordt weergegeven in het onderste deel van het hoofdvenster.
  3. Selecteer in het venster Smart Home Monitor het apparaat dat u wilt loskoppelen.

Dit opent een venster met informatie over dit apparaat inclusief informatie over het MAC-adres van het apparaat.

4. Noteer het MAC-adres van het apparaat
  5. Blokkeer het MAC-adres van het apparaat in uw browserinstellingen. Bezoek de website van de specifieke leverancier om de gebruikershandleiding voor uw router te bekijken.

Nadat het MAC-adres is geblokkeerd, kan het apparaat geen verbinding maken met uw netwerk.